STICHTING LATEI

Klussen als dagbesteding

Stichting Latei biedt dagbesteding voor jongvolwassenen met een psychiatrische beperking of autisme. Dit erkende leerbedrijf richt zich op het aanleren van klusvaardigheden zoals klus-, timmer- en schilderwerk.  

 

Dagstructurering, op tijd aanwezig zijn, omgaan met collega’s en klanten, omgang met nieuwe materialen en gereedschappen zijn belangrijke "bouwstenen" van Stichting Latei. Deelnemers kunnen eventueel aan huis worden opgehaald, of maken gebruik van een vaste opstapplek. Deelnemers behouden hun uitkering, krijgen een onkostenvergoeding en indien gewenst bedrijfskleding. 

 

INIZO is een belangrijke opdrachtgever, en heeft de meeste verbouwingswerkzaamheden uitbesteed aan Stichting Latei.

Wie de locatie Boskoop bezoekt, kan dan ook de vruchten bewonderen van het vakmanschap van deze jongeren onder begeleiding van vakman Ton Neuteboom. 

Heeft u interesse als opdrachtgever? Neem dan contact op:

 

Stichting Latei beschikt over 2 goed geoutilleerde klussenbussen met professioneel gereedschap. De activiteiten richten zich op het aanleren en behouden van vaardigheden. De activiteiten die gedaan worden zijn van timmerwerk tot aan schilderen. Stichting Latei heeft een erkenning als leerbedrijf van Avansis en Kenteq. Het werkterrein ligt in de regio Leiden.

 

STICHTING LATEI

t.neuteboom@stichting-latei.nl

06- 212 739 84

Laageind 15

3465 KG Driebruggen