EVEN VOORSTELLEN

Hallo ik ben Brent,

Ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Op dit moment volg ik de opleiding tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen in deeltijd. Daarbij werk ik 4 dagen bij Inizo en ga ik 1 keer in de week naar school. Ik heb het erg naar mijn zin bij Inizo, ik heb te maken met veel uitdagingen waarvan ik veel kan leren. Vanuit mijn vorige beroep probeer ik mijn ervaringen en kennis over te brengen naar de begeleiding en de doelgroep. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik hier nog kan groeien.  

Ik wil iedereen een gelukkig en gezond 2021 wensen!   


Hallo ik ben Niek,
ik ben 25 jaar oud en ik woon in Alphen aan den Rijn. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn HBO studie. De studie die ik volg heet de HALO en daarmee wordt ik opgeleid tot 1egraads gymdocent. Het vak dat ik daarnaast heb gevolgd en mijn aandacht heeft getrokken is: Sporten in het speciaal onderwijs. Ik hoop bij Inizo mijn kennis te vergroten en ervaring op te doen.

Ik wens iedereen een gezond 2021!


Mijn naam is Len Verdel,
Ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Leimuiden. Sinds begin September werk ik als activiteitenbegeleider op de Leer en Werkomgeving. Sinds dit jaar volg ik de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen op niveau 4 van het MBO Rijnland in Leiden. Ik werk met veel plezier bij Inizo en hoop hier de komende jaren veel te kunnen leren en ontwikkelen. INIZO ambulant (06) 825 24 284 

INIZO hoofdkantoor (06) 184 24 348 
Rijndijk 94 (ACHTER)
2394 AJ Hazerswoude- Rijndijk

 

INIZO wonen

Locatie Stompwijk: (06) 396 84 936

Doctor van Noortstraat 113b

2266 GV Leidschendam 

 

INIZO wonen, leer- en werkomgeving

Locatie Boskoop I: (06) 184 24 349 

Halve Raak 18

2771 AD Boskoop

 

INIZO 24thuis

Locatie Boskoop II: (06) 413 00 457

Burgemeester Colijnstraat 71

2771 GG Boskoop

 

Klik hier voor het klachtenreglement van INIZO
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden