Verlenging kweekcontract met handelskwekerij Boot & Dart

Mooi nieuws vanuit de eigen kwekerij van Inizo, genaamd 'De Pauze'. We hebben met de jongens en meiden van 'Groen' een goed kweekjaar achter de rug. Ruim 36oo heesters zijn dit jaar geleverd aan onze partner Boot & Dart uit Boskoop. Peter van Midden, inkoper van Boot & Dart (rechts op de foto) was uiterst tevreden over de geleverde kwaliteit van de heestersoorten en de manier waarop wij met elkaar hebben samengewerkt. 'Geen enkele levering is afgekeurd of was twijfelachtig van kwaliteit. Anders hadden jullie dat wel gehoord', zei hij bij de laatste levering.


Nieuw contract

Het gedeelte van de kwekerij waar wij de heesters gekweekt hebben is nu zo goed als leeg. De tuin wordt weer schoongemaakt en klaargemaakt voor een nieuw kweekseizoen. En dat gaat gebeuren met een lichte uitbreiding. Op 11 februari j.l. zette Hylke Homan (links op de foto), locatiemanager in Boskoop, haar handtekening namens Inizo onder een nieuw contract voor het seizoen 2022-2023. We gaan 5000 heesters kweken in vijf verschillende soorten. Zo zit er letterlijk schot in.

Beloning

Voor de jongens van 'groen' betekende de afsluiting van dit kweekseizoen ook dat zij een enveloppe kregen met daarin een leuk bedrag. De rest van de opbrengst gaat in de pot voor een uitje voor de hele leef/werkgemeenschapvan Inizo deze zomer.


INIZO ambulant (06) 825 24 284 

INIZO hoofdkantoor (06) 184 24 348 
Rijndijk 94 (ACHTER)
2394 AJ Hazerswoude- Rijndijk

 

INIZO wonen

Locatie Stompwijk: (06) 396 84 936

Doctor van Noortstraat 113b

2266 GV Leidschendam 

 

INIZO wonen, leer- en werkomgeving

Locatie Boskoop I: (06) 184 24 349 

Halve Raak 18

2771 AD Boskoop

 

INIZO 24thuis

Locatie Boskoop II: (06) 413 00 457

Burgemeester Colijnstraat 71

2771 GG Boskoop

 

Klik hier voor het klachtenreglement van INIZO
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden